Meteen naar de inhoud

Pasfoto maken in Amersfoort.

Officiële pasfoto’s; bij ons ook altijd een gratis leuke foto

De Nederlandse staat stelt steeds hogere eisen aan pasfoto’s voor officiële documenten zoals paspoort en rijbewijs. Dus wij doen dat ook! Wij maken pasfoto’s die aan alle wettelijke eisen voldoen en volgen alle officiële instructies van de overheid. Wij zijn tevens gespecialiseerd in afwijkende pasfotomaten zoals de Amerikaanse, Indiase, Zwitserse, Poolse, Britse e.d.

Op een standaard print passen 8 officiële pasfoto’s. Dit is voor veel mensen te veel. Daarom bieden wij u de keuze; of 8 officiële pasfoto of 4 officiële pasfoto en 1 leuke foto op het formaat 7×10 cm. Deze foto kunt u ook gratis per email ontvangen. Voor de prijs maakt het niet uit. Aan u de keuze.

RDW rijbewijs pasfoto voor online verlengen

Wij maken officiele pasfoto’s voor uw rijbewijs. Deze sturen we direct naar het RDW. U hoeft dus maar 1x naar het gemeentehuis. Bekijk de video hoe dit werkt.

 

Pasfoto van uw baby

Officiële identiteitsdocumenten zoals paspoort en identiteitskaart zijn belangrijke documenten, en aan de pasfoto’s die daarop gebruikt worden zijn daarom veel eisen gesteld. Vraagt u een paspoort of identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 6 jaar, dan gelden wel wat soepeler eisen voor de foto.

Wij hebben de ervaring en techniek in huis om een goedgekeurde foto van uw baby te maken.

Pasfoto met of zonder bril?

Heeft u normaal altijd een bril op, dan maken wij de foto met bril. Wel ontvangt u ook een extra setje zonder bril, zodat ze bij de gemeente kunnen bepalen welke foto het beste is voor het paspoort.

Pasfoto voor visum

Indien u op reis gaat naar het buitenland, heeft u misschien wel een visum nodig. Voor elk visum kunnen wij de juiste foto maken. De maten 5×5 cm of 6×8 cm is geen probleem. Heeft u voor uw aanvraag van een visum een document ontvangen met de juiste foto maten? Neem deze dan mee naar één van onze winkels. Wij zorgen dan altijd voor een goede foto.

 

Phocs servicepunt

Foto-groep is een Phocs servicepunt. Voor een groot aantal bedrijven maken wij de digitale pasfoto’s. Het werkt heel eenvoudig.
U ontvangt een oproep van uw bedrijf om een foto te laten maken. Neem de oproep mee naar een van onze vestigingen en wij handelen alles voor u af. Wij maken de foto en zorgen ervoor dat de foto bij uw werkgever terecht komt. Snel en eenvoudig.

Graag tot ziens onze winkel.

Pasfoto-Punt Amersfoort
Het Masker 240
Amersfoort 3823 GX
Nederland
Telefoon: 088-0808211