Meteen naar de inhoud

Pasfoto maken op Urk

Officiële pasfoto’s; bij ons ook altijd een gratis leuke foto

De Nederlandse staat stelt steeds hogere eisen aan pasfoto’s voor officiële documenten zoals paspoort en rijbewijs. Dus wij doen dat ook! Wij maken pasfoto’s die aan alle wettelijke eisen voldoen en volgen alle officiële instructies van de overheid. Wij zijn tevens gespecialiseerd in afwijkende pasfotomaten zoals de Amerikaanse, Indiase, Zwitserse, Poolse, Britse e.d.

Op een standaard print passen 8 officiële pasfoto’s. Dit is voor veel mensen te veel. Daarom bieden wij u de keuze; of 8 officiële pasfoto of 4 officiële pasfoto en 1 leuke foto op het formaat 7×10 cm. Deze foto kunt u ook gratis per email ontvangen. Voor de prijs maakt het niet uit. Aan u de keuze.

RDW rijbewijs pasfoto voor online verlengen

Wij maken officiële pasfoto’s voor uw rijbewijs. Deze sturen we direct naar het RDW. U hoeft dus maar 1x naar het gemeentehuis. Bekijk de video hoe dit werkt.

We kunnen de pasfoto natuurlijk ook traditioneel op papier maken, zodat u langs het gemeentehuis kunt gaan met deze foto. Aan u de keus

Zo werkt het online verlengen van uw rijbewijs

Pasfoto van uw baby

Officiële identiteitsdocumenten zoals paspoort en identiteitskaart zijn belangrijke documenten, en aan de pasfoto’s die daarop gebruikt worden zijn daarom veel eisen gesteld. Vraagt u een paspoort of identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 6 jaar, dan gelden wel wat soepeler eisen voor de foto.

Wij hebben de ervaring en techniek in huis om een goedgekeurde foto van uw baby te maken.

Pasfoto met of zonder bril?

Heeft u normaal altijd een bril op, dan maken wij de foto met bril. U ontvangt dan 2 pasfoto’s met en 2 pasfoto’s zonder de bril, zodat ze bij de gemeente kunnen bepalen welke foto het beste is voor paspoort/id-kaart of rijbewijs.

Pasfoto voor visums

Indien u op reis gaat naar het buitenland, heeft u misschien wel een visum nodig. Voor elk visum kunnen wij de juiste foto maken. De maten 5×5 cm of 6×8 cm is geen probleem. Heeft u voor uw aanvraag van een visum een document ontvangen met de juiste foto maten? Neem deze dan mee naar één van onze winkels. Wij zorgen dan altijd voor een goede foto.

Phocs servicepunt

Pasfoto-Punt Urk is een Phocs servicepunt. Voor een groot aantal bedrijven maken wij de digitale pasfoto’s. Het werkt heel eenvoudig.

U ontvangt een oproep van uw bedrijf om een foto te laten maken. Neem de oproep mee naar een van onze vestigingen en wij handelen alles voor u af. Wij maken de foto en zorgen ervoor dat de foto bij uw werkgever terecht komt. Snel en eenvoudig.

Graag tot ziens onze winkel.

Komt u niet van Urk ? Zoek hier het pasfoto-punt bij u in de buurt.

Pasfoto-punt Urk
Wijk 2 29
Urk Flevoland 8321 ER
Nederland
Telefoon: 06-33445122